Sierlijsten

Met sierlijsten creëert u een stijlvolle, strakke afwerking in elke woning. Onze grenenhouten sierlijsten voegen karakter toe aan een woning en zorgen voor een sfeervol geheel. Of u nu gaat voor een klassieke of moderne uitstraling, in onze uitgebreide collectie vindt u altijd de perfecte sierlijsten voor uw interieur. 

Met de sierlijsten van Q-Pine bent u verzekerd van een product van hoge kwaliteit. Voor het produceren van onze lijsten gebruiken wij 100% grenenhout afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen in Europa. Door onze strenge kwaliteitscontroles in het productieproces kunnen we continu een hoog kwaliteitsniveau garanderen.

Wij werken onze houten sierlijsten zorgvuldig af, waarna we ze verpakken in krimpfolie. Zo beschermen wij de profielen tegen beschadigingen tijdens transport en bij opslag. De sierlijsten zijn beschikbaar in diverse formaten, waardoor ze geschikt zijn voor alle muren, kozijnen en plafonds.

Q-Pine is een product van Houthandel van Dam.

Aanbod sierlijsten

Voordelen van Q-Pine houten sierlijsten

Sierlijsten voor muren en plafonds

Onze sierlijsten zijn geschikt voor zowel op de muur als op het plafond. Met de lijsten maakt u prachtige patronen, ornamenten en lambriseringen. Ook bieden ze talloze mogelijkheden om kaders rond bijvoorbeeld schilderijen, spiegels en verlichting te creëren. Sierlijsten op muren en plafonds zorgen voor een strakke afwerking en geven de woning direct een unieke uitstraling. Nadat u de lijsten op de muur of het plafond heeft bevestigd, kunt u ze direct overschilderen. Zo geniet u in een handomdraai van de prachtige resultaten die u met onze sierlijsten kunt bereiken.

Sierlijsten voor deuren

De sierlijsten van Q-Pine zijn ook uitermate geschikt voor deuren. Onze Quick & Easy collectie is speciaal ontworpen voor herstelwerk of nieuw geplaatste deuren. De sierlijsten zijn in verstek gezaagd en eenvoudig te monteren, waardoor u snel en gemakkelijk een mooie afwerking creëert. Door het hoogwaardige grenenhout zijn de sierlijsten bovendien een duurzame oplossing voor uw deuren en kozijnen. Kies uit verschillende stijlen om de perfecte match te vinden voor uw interieur. Onze sierlijsten geven een prachtige en unieke uitstraling, waardoor uw deuren een echte blikvanger worden in uw woning.

Q-Pine sierlijsten voor elke interieurstijl

De houten sierlijsten van Q-Pine zijn geschikt voor elke interieurstijl. Kies bijvoorbeeld voor de lijsten uit de collectie Q-Pine Classic voor een sierlijke, klassieke uitstraling. Met de sierlijsten in verschillende formaten creëert u eenvoudig een luxe afwerking. Wilt u een moderne of klassieke woning met strakke elementen renoveren? Bekijk dan ook eens onze Darqline collectie. De hoogwaardig voorgelakte zwarte plinten en koplatten in deze collectie passen perfect bij een eigentijdse interieurstijl en geven een stoere en moderne uitstraling aan uw woning.

Vormvast hout

Bij Q-Pine gebruiken we uitsluitend grenenhout voor onze sierlijsten. Dit heeft als groot voordeel dat het veel minder vocht opneemt dan bijvoorbeeld MDF. Hierdoor krimpt en zwelt het hout minimaal en behoudt de sierlijst zijn vorm. Voor de afwerking van onze sierlijsten gebruiken we een hoogwaardige verflaag die uitsluitend geschikt is voor toepassingen binnenshuis.

Diverse kwaliteitscontroles

Het hoogkwalitatieve grenenhout dat wij gebruiken is speciaal geselecteerd voor Q-Pine. Wij vervaardigen onze houten sierlijsten in een fabriek die is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van machinale houtverwerking, houtveredeling en verfapplicatie. Tijdens het productieproces zijn verschillende kwaliteitscontroles geïmplementeerd om een consistent kwaliteitsniveau te waarborgen.

Perfecte afwerking

Onze sierlijsten hebben een hoogwaardige en gladde afwerking. Dit bereiken we door middel van zeer glad schuurwerk en het aanbrengen van een speciale grondlaag op de profielen. Na een fysieke controle werken we de profielen af in de kleur RAL 9010 met een hoogwaardige watergedragen coating die overschilderbaar is met elke gewenste verfsoort. Om de sierlijsten te beschermen tegen beschadigingen, verpakken we ze zorgvuldig in krimpfolie. Op deze manier blijven de sierlijsten optimaal beschermd tegen beschadigingen tijdens transport en opslag. 

Q-Pine is verkrijgbaar in de volgende varianten: