logoqlassic

Q-Pine Qlassic Grenen decorlijsten voor een verantwoord stijlvolle afwerking van je huis

Qlassic Q-Pine decoratielijsten zijn ontwikkeld voor de klant met een kritisch oog. De collectie decoratielijsten is stijlvol en uitgebreid zodat er altijd een lijst voor uw woning tussen zit. Q-Pine past namelijk uitermate goed in (klassieke) renovatieprojecten maar voelt zich zeker ook thuis in nieuwbouwhuizen.

logoqlassic

Grenen decorlijsten voor een verantwoord stijlvolle afwerking van je huis

Q-Pine decoratielijsten zijn ontwikkeld voor de klant met een kritisch oog. De collectie decoratielijsten is stijlvol en uitgebreid zodat er altijd een lijst voor uw woning tussen zit. Q-Pine past namelijk uitermate goed in (klassieke) renovatieprojecten maar voelt zich zeker ook thuis in nieuwbouwhuizen.

Qlassic grenen Sierlijsten

Zo die is binnen die eerste indruk. 
Met de afwerking van uw kamers met deze lijsten krijgt het hele huis een duidelijke meerwaarde. Het interieur van de woning ziet er modern of juist helemaal klassiek uit.

Grenen Sierlijsten lengte 4.80 meter

Qlassic Architraven

Om maar meteen met de deur in huis te vallen.
Met de grenen Architraven van Q-Pine geeft u het huis een luxe afwerking mee. In combinatie met een bijpassende neut overtreft u, uw stoutste dromen. Uw deur(en) of ra(a)m(en) zijn nu echt helemaal af.

Grenen Architraven lengte 4.80 meter
* ook in deurset verkrijgbaar

NEUTEN

Ondersteboven. 
Een neut is het onderste gedeelte van een houten deurkozijn/stijl. Het is de verbinding tussen de architraaf en de plint. Het toepassen van een neut maakt het net  ‘af.’

Grenen Neuten lengte 1.20 meter

(LUXE) plinten

Op de hoogte van de laatste trends.
Een hoge plint in het interieur is weer helemaal terug en dat is terecht. Wat een grandeur krijgt uw huis voorzien van een strakke hoge of klassieke plint. Zonder deze hoogwaardige afwerking is het huis nog niet half zo mooi

Grenen (Luxe) Plinten lengte 4.80 meter

qlassic Afgelakte plinten

Afgelakte plinten lengte 4.80 meter

Bekijk de Q-Pine collectie ook op Houthandel van Dam