Grenen plinten van Q-Pine

Houten plinten zorgen voor de perfecte afwerking van uw vloer. Een houten plint beschermt de uiteinden van de vloer en de wand.  Naast het praktische aspect zorgen plinten voor een chique sfeer in uw woning of kantoorruimte. Bovendien kunt u met de houten koplatten een kleinere ruimte optisch vergroten.

In het assortiment van Q-Pine vindt u verschillende soorten plinten voor het creëren van een unieke stijl. De FSC-gecertificeerde plinten zijn speciaal ontwikkeld voor klanten met een kritisch oog. De houten plinten van Q-Pine staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Het FSC-gecertificeerde hout verwerken wij in onze fabriek tot karakteristieke houten deur- of muurplinten. Het FSC-keurmerk verzekert u van een hoogwaardig en duurzaam product. Bij Q-Pine verpakken we het houtmateriaal in krimpfolie voor een veilig transport. Wilt u meer weten over de plinten van Q-Pine?

Q-Pine is een product van Houthandel van Dam.

Closed door white interior

Voordelen van Q-Pine houten plinten

Als u kiest voor Q-Pine houten plinten profiteert u van verschillende voordelen:

Strenge kwaliteitscontroles

De houten plinten van Q-Pine worden vervaardigd in een moderne fabriek die uitgerust is met de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van machinale houtverwerking, houtveredeling en verfapplicatie. Om een constant kwaliteitsniveau te garanderen voeren we gedurende het productieproces diverse kwaliteitscontrole uit. 

Perfecte afwerking

Kenmerkend voor Q-Pine hout is de gladde afwerking. Door glad schuurwerk en het aanbrengen van een speciale grondlaag op de profielen bieden wij hout van stabiele kwaliteit. Bovendien is het Q-Pine hout vrij van noesten en foutvrij. Na een fysieke controle werken we de houtprofielen af in de kleur RAL 9010 met een hoogwaardige watergedragen coating die overschilderbaar is met elke gewenste verfsoort. Onze nauwkeurig afgewerkte grenen en vuren houten plinten hebben weinig of geen nabewerking nodig. Om de plinten te beschermen tegen beschadigingen, verpakken we ze voor transport zorgvuldig in krimpfolie. 

Vormvast hout

De Q-Pine plinten zijn vervaardigd uit grenenhout van hoogwaardige kwaliteit. Grenen heeft als belangrijkste voordeel dat ze minder vocht opnemen dan MDF-hout. De kans op krimping van het hout is zeer gering, waardoor de vorm in principe behouden blijft.  

Aanbod grenen plinten

Aanbod afgelakte plinten

Houten plinten bij Q-Pine

Bent u op zoek naar een houten plint voor het afwerken van uw houten vloer en muur? Bij Houthandel van Dam kunt u eenvoudig online houten plinten van Q-Pine kopen. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u bij ons plinten die geschikt zijn voor elke interieurstijl. Met een hoge plint creëert u in een handomdraai een chique ambiance, en met een plint van glad grenenhout geeft u uw woning een stoere en moderne twist. Heeft u advies nodig over de toepassing van houten plinten? Neem dan gerust contact met ons op.

Q-Pine is verkrijgbaar in de volgende varianten: