Grenen plinten van Q-Pine

Bij Q-Pine vindt u hoogwaardige grenen plinten voor een stijlvol interieur. Plinten beschermen niet alleen uw muren tegen beschadigingen, maar ze creëren ook een visueel aantrekkelijke afwerking voor de overgang tussen uw muur en vloer. Bovendien verbergen ze bekabeling en oneffenheden, waardoor uw ruimte er netjes en afgewerkt uitziet. Ontdek onze uitgebreide collectie grenen plinten voor elk interieur.

Q-Pine is een product van Houthandel van Dam.

Duurzame en hoogwaardige grenen plinten

Bij Q-Pine hebben we een gevarieerd assortiment aan grenen plinten waarmee u een unieke stijl kunt creëren. Ons grenenhout is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Grenenhout heeft van nature een hoge vormvastheid, waardoor het nauwelijks krimpt in tegenstelling tot MDF-hout. U kunt er dus op vertrouwen dat de vorm van uw grenen plinten behouden blijft, zelfs bij veranderingen in de luchtvochtigheid.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en we streven ernaar om een hoogwaardig product te leveren. Daarom onderwerpen wij het grenenhout dat we gebruiken voor onze plinten aan strenge controles, waarbij we letten op duurzaamheid, sterkte en de esthetische aspecten van het hout. Wanneer u grenen plinten van Q-Pine aanschaft, kunt u vertrouwen op een product dat van hoge kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een prachtige afwerking van uw interieur.

Afwerking van Q-Pine grenen plinten

Onze grenen plinten worden met zorg afgewerkt in onze moderne fabriek, die is uitgerust met geavanceerde technologieën voor houtbewerking en verfapplicatie. Dankzij ons gladde schuurwerk en de toepassing van een speciale grondlaag, is het hout volledig vrij van noesten en gebreken. Wij werken de profielen standaard af in de kleur RAL 9010 met een hoogwaardige watergedragen coating die overschilderbaar is met elke gewenste verfsoort. Hierdoor hebben onze grenen plinten vrijwel geen verdere nabewerking nodig.

Voor een strakke en hedendaagse afwerking van uw interieur kunt u ook kiezen voor zwarte plinten. In onze Darqline collectie vindt u grenen plinten met een zwarte afwerking. Deze plinten zijn perfect geschikt voor een eigentijdse stijl en voegen een stoer element toe aan elke woning.

Grenen plinten van Q-Pine

De grenen plinten van Q-Pine zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een prachtige afwerking voor uw interieur. U plaatst uw bestelling eenvoudig bij een van onze dealers. Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig in krimpfolie, zodat het tijdens het transport optimaal beschermd is tegen stoten en krassen. Zo ontvangt u uw plinten in perfecte staat, gereed om direct te worden geïnstalleerd.

Wij begrijpen dat het gebruik van grenen plinten soms vragen met zich mee kan brengen. Daarom staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te adviseren. Of u nu vragen heeft over de installatie, de juiste afmetingen of het onderhoud van uw grenen plinten, wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

Q-Pine is verkrijgbaar in de volgende varianten: