logodarqline

Een industriële touch voor
het hedendaagse interieur

Ontdek de hoogwaardige voorgelakte zwarte plinten en koplatten van Darqline. Deze zorgvuldig vervaardigde plinten en latten zijn van uitstekende kwaliteit en garanderen een strakke en duurzame afwerking. Ze bieden een snelle en efficiënte oplossing voor het voltooien van moderne woningen, waardoor ze moeiteloos een eigentijdse ambiance verkrijgen. De verfijnde afwerking is niet alleen geschikt voor designhuizen, maar kan ook verrassend goed samengaan met een klassieke inrichting waarbij strakke elementen centraal staan. 

De toepassing van zwarte binnendeuren in combinatie met de verfijnde Q-Pine Darqline-onderdelen zorgt voor een prachtige afwerking . Ervaar zelf de mogelijkheden en transformeer uw interieur met een hedendaagse touch.

logodarqline

Een industriële touch voor
het hedendaagse interieur

De hoogwaardig voorgelakte plinten en koplatten zijn strak en vormvast. Een modern huis is zo wel heel snel afgewerkt en krijgt een hedendaagse sfeer. Deze afwerking past in een designhuis, maar een klassieke inrichting met strakke elementen kan ook heel verrassend zijn. Bij het toepassen van een zwarte binnendeur kan het kozijn mooi worden afgewerkt met de geraffineerde onderdelen uit de Q-Pine Darqline.

Darqline Qpine

Foto’s: Austria Deuren / Dekker Hout.

zwarte plinten & KOPLATTEN van Q-Pine Darqline