Neuten van Q-Pine

De neuten van Q-Pine zorgen voor een prachtige overgang tussen de plint en de architraaf, waardoor uw deurkozijn netjes wordt afgewerkt. Onze uitgebreide collectie hoogwaardige neuten biedt voor elk interieur de perfecte finishing touch.

Q-Pine is een product van Houthandel van Dam.

Closed door white interior

Diverse maten en modellen voor een perfecte afwerking

Elk interieur is uniek, en daarom zijn de juiste afmetingen essentieel voor een perfecte afwerking. Bij Q-Pine bieden we daarom plintneuten in diverse breedtes en hoogtes. Of de plint nu hoog of laag is en de architraven breed of smal zijn, bij ons vindt u altijd een geschikte variant. 

Naast diverse afmetingen hebben wij ook verschillende modellen in het assortiment. We bieden zowel eenvoudige, strakke neuten als decoratieve neuten aan, zodat u kunt kiezen wat het beste in het interieur past. Onze strakke neuten zijn ideaal voor een modern interieur, terwijl de decoratieve varianten goed passen bij een interieur met een klassieke uitstraling. 

Door de plintneuten perfect af te stemmen op het interieur, creëert u een verzorgde uitstraling die bijdraagt aan de algehele sfeer van de woning.

Duurzame grenen neuten van hoogwaardige kwaliteit

Bij Q-Pine hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze plintneuten zijn gemaakt van Europees grenenhout dat het FSC-keurmerk draagt, wat betekent dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Dit betekent dat het hout op een verantwoorde manier wordt geoogst, met respect voor het behoud van biodiversiteit en de rechten en het welzijn van de lokale gemeenschappen. Het hout van onze neuten ondergaat bovendien zorgvuldige controles op duurzaamheid en esthetiek, zodat we alleen producten leveren die aan onze hoge eisen voldoen. Met de neuten van Q-Pine kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en een langdurige stijlvolle afwerking van uw interieur.

Neuten van Q-pine kopen

Onze neuten van hoogwaardige kwaliteit koopt u eenvoudig bij onze dealers Pontmeyer & Jongeneel. We hebben een breed scala aan maten en modellen beschikbaar, zodat u de juiste neuten kunt kiezen die voldoen aan uw specifieke wensen. Heeft u vragen over de juiste afmetingen voor uw plintneuten? Of wilt u meer weten over de installatie van neuten in combinatie met onze plinten en architraven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ontdek de mogelijkheden van Q-Pine voor de perfecte afwerking van elke woning.

Q-Pine is verkrijgbaar in de volgende varianten: