Architraven van Q-Pine

Voor een stijlvolle omlijsting van uw deur kiest u architraven van een hoogwaardige kwaliteit. Architraven omlijsten de deur en worden op het kozijn geplaatst. Naast het esthetische aspect vormen architraven een perfecte oplossing om eventuele scheuren in uw wand of kozijn te maskeren. In ons assortiment architraven vindt u verschillende soorten architraven met verschillende afwerkingen.

De FSC-gecertificeerde architraven zijn speciaal ontwikkeld voor klanten met een kritisch oog. Het FSC-gecertificeerd hout verwerken wij in onze fabriek tot elegante deuromlijsting. Het FSC-keurmerk verzekert u van een hoogwaardig en duurzaam product. Bovendien verpakken we de Q-Pine architraven in krimpfolie voor een veilig transport van de houten deuromlijstingen.

Q-Pine is een product van Houthandel van Dam.

Closed door white interior

Deur architraven in verschillende interieurstijlen

Dankzij de verschillende afwerkingen vindt u voor elk type interieur de perfecte deur architraaf. Een passende architraaf decoratielijst vindt u voor zowel een industrieel bedrijfspand als een klassieke woninginrichting. Bij Houthandel van Dam leveren we Q-Pine architraven van grenen voor een uitmuntende en foutvrije kwaliteit.  

Voordelen van architraven

Perfect afgewerkt hout

Kenmerkend voor de architraven van Q-Pine is de perfecte, gladde afwerking. Bij Houthandel van Dam zorgen we voor een glad schaafwerk en vervolgens geven we de profielen een speciale grondlaag. Na een fysieke controle zorgen we voor een hoogwaardige kleurafwerking van de profielen. De watergedragen coating is universeel overschilderbaar. 

 

Vormvast hout

Een van de belangrijkste voordelen van Q-Pine architraven is de vormvaste kwaliteit. De stevige houtkwaliteit is minder gevoelig voor vocht van buitenaf. Daarnaast is de kans op krimping van het hout zeer gering, waardoor de vorm in principe behouden blijft. De hoogwaardige verflaag voor de afwerking van Q-Pine architraven is uitsluitend geschikt voor interieurdoeleinden. 

Hoogwaardige kwaliteit

Om het kwaliteitsniveau te garanderen voeren we tijdens het productieproces diverse kwaliteitscontroles uit. Het Q-Pine geselecteerde grenenhout leent zich perfect voor lamineren of vingerlassen. 

Verschillende soorten architraven

Onze Q-Pine grenen architraven zijn vanwege hun stabiele kwaliteit veelzijdig in te zetten. Zo kunt u de Q-Pine architraven gebruiken voor het creëren van panelen in uw woonruimte of het aankleden van een klassieke deuromlijsting. U kunt kiezen voor grenen architraven voor een natuurlijke en landelijke uitstraling. Bij dit houttype bent u verzekerd van een vochtbestendige houtsoort. Bovendien is het hout onbehandelbaar te gebruiken voor in uw interieur. Naast grenen houten architraven hebben wij ook architraven van Meranti in ons assortiment. Deze houtsoort is afkomstig uit een FSC-gecertificeerd bos in West-Maleisië. Het KOMO-keurmerk geeft aan dat u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit. 

Architraven en neuten bij Houthandel van Dam

Bij Houthandel van Dam kunt u eenvoudig online architraven kopen. Voor de perfecte afwerking van uw kozijnen is de aanschaf van neuten essentieel. Plintneuten vormen de perfecte aansluiting tussen de plint en deurlijst. De plintneut is in de regel breder dan de architraaf en hoger dan de plint. De plintneut vormt een mooi verloop tussen de plint en architraaf. Voor advies over de toepassing van plintneuten kunt u bij Houthandel van Dam terecht.

 Q-Pine is verkrijgbaar in de volgende varianten: